06 30158805 info@riiva.nl

FIT-pakket

K

FITpakket

Wij vinden het erg belangrijk dat jij je sporttraject positief start en de oefeningen die je van de sportbegeleider hebt geleerd ook kan blijven toepassen in je dagelijkse leven. Vandaar dat wij bij iedere aanmelding een gratis FIT-tas aanbieden.

Wat houdt de FIT-tas in?

Zoals de naam al zegt, gaat het hierbij om een tas en wel de FIT-tas. De FIT-tas wordt aangevuld met een drinkbeker, airpods en een breed scala aan leuke sportatributen zoals: dumbells, foamroller, massagebal, voetbal, hoelahoep, kickboxhandschoenen etc. Samen met jou sportbegeleider bespreek je jouw mogelijkheden en interesses en wordt er een FIT-pakket volledig op jouw situatie samengesteld met als doel: Blijf in beweging.

Wat houdt de FIT-tas in?

Zoals de naam al zegt, gaat het hierbij om een tas en wel de FIT-tas. De FIT-tas wordt aangevuld met een drinkbeker, airpods en een breed scala aan leuke sportatributen zoals: dumbells, foamroller, massagebal, voetbal, hoelahoep, kickboxhandschoenen etc. Samen met jou sportbegeleider bespreek je jouw mogelijkheden en interesses en wordt er een FIT-pakket volledig op jouw situatie samengesteld met als doel:
Blijf in beweging.